Expositie

Expositie

EXPOSITIES 2016 tot 2020

 

St. Anthonius Ziekenhuis  Sneek

Vrijdag 6 april 2018 start de inrichting van de 3 maanden durende expositie op de galerij 1e etage en in de ontvangst/wachtruimte cardiologie van het St. Anthonius Ziekenhuis te Sneek. Naar verwachting zullen hier ca. 50 schilderijen te zien zijn. Vanaf zaterdag 7 april gratis te bezoeken. Bolswarderbaan 1 8601 ZK  Sneek.

 

 

Leeuwarden Fryslân Culturele Hoofdstad Europa 2018

In het kader van Leeuwarden 2018 is een etalageruimte onder ons appartement in het Amelandhuis -het huis met de 32 wapenschilden in de gevel- ingericht als mini expositie ruimte. In deze ruimte compleet bespannen met zwart satijn komen ca 18 met spots belichte doeken kleurrijk tot hun recht. Het aan de stadsgracht gelegen Amelandhuis is onderdeel van de VVV-stadswandeling. Ook de rondvaartboten besteden aandacht. Amelandhuis, Voorstreek 62 Leeuwarden-Centrum.

Koudumse kunstenaars in feestweek

In het kader van het iepen-mienskip-idee van Leeuwarden Fryslân Culturele Hoofdstad Europa 2018 besteden de galeries in Koudum tijdens de feestweek aandacht aan kunst van Koudumse kunstenaars. Op de vierde expositie, van 30 augustus t/m 15 september 2018, is in Galerie Lytse Skientme werk te zien van de volgende Koudumse kunstenaars: Wim Zorn, Jentsje Fekkes, Loek Ouwendijk, Eke Krug, Max Pries, Greetje Cuyper, Ryt Kooistra, Helga Zeldenrust en Brigitte Duin.

Tentoonstellingen 2016 - 2017

FRIESLANDS BIJZONDERSTE KIPPENSCHILDER NAAR PLUIMVEEMUSEUM BARNEVELD

Na de succesvolle expositie in het voorjaar van 2016 in het Gemeentehuis te Koudum werd ik uitgenodigd de schilderijen van mijn haantjes te exposeren in het Nederlands Pluimveemuseum te Barneveld.

Het was een hele eer mijn werk te mogen exposeren in dit unieke museum. De kippenschilderijen van oude meesters maakten plaats voor mijn kleurrijke haantjes die zich in Barneveld, het Europese centrum van Pluimvee, beslist thuis hebben gevoeld. Ca. 50 doeken zijn tot medio oktober 2017 te zien geweest. Een aantal werken zijn niet teruggekeerd. Deze zijn aangekocht door het museum en enkele medewerkers.

MAANDAG 5 JUNI 2017, 2e PINKSTERDAG, SCHILDEREN VOOR HET GOEDE DOEL......

Pinkstermaandag 5 juni 2017 was ik de hele dag in het museum aanwezig. Ik schilderde daar 4 Hanenportretten op doeken van 50x50 cm. Deze doeken had ik in verband met de tijd in mijn atelier voorbereid. Op de foto ziet u mij hiermee bezig. Wegens de droogtijd van de verf werkte ik in het museum met Acrylverf. Deze doeken werden in de veilingzaal van het museum geveild. Alle 4 schilderijen werden verkocht, zelfs nog 10 door mij ter beschikking gestelde ingelijste repoducties. De totale opbrengst werd geschonken aan Kinderhospice Binnenveld, een logeerhuis voor ernstig zieke en terminale kinderen. Op mijn Facebook zijn foto's te zien van deze gedenkwaardige dag.

verfhaan1.jpg Logo Leeuw.jpg AmelandsHuis2-1.jpg Amelandhuis test2.jpg pluim.jpg aan het werk.jpg aan werk.jpg veiling.jpg

VERKOOP SCHILDERIJEN, REPRODUCTIES EN BEKERS

Er zijn in een beperkte oplage kunstdrukken gemaakt van diverse schilderijen. De kunstdrukken zijn gemaakt op handgeschept papier, door mij met de hand gesigneerd en achter glas ingelijst.  Deze kunstdrukken kunnen naar uw keuze worden geleverd in een strak zwart of wit houten lijst of in een aluminium wissellijst. Het formaat compleet in lijst is ca. 23 x 33 cm. De prijs per stuk is € 37,50 inclusief verzendkosten.

Ook zijn er van 3 schilderijen prachtige bekers vervaardigd. De bekers zijn rondom bedrukt, hebben een rode binnenkant, een rood oor en worden geleverd in cadeauverpakking.  De bekers kosten € 17,50 per stuk.

 

beker3.jpg
beker2.jpg
beker1.jpg
sneek2.jpg
sneek.jpg
sneek3.jpg
sneek4.jpg
sneek5.jpg
sneek6.jpg
sneek7.jpg
sneek8.jpg afdeling cardiologie
sneek9.jpg
Logo Leeuw.jpg
advertentie.jpg
expositie1.png
expositie2.png
zaal3.jpg
zaal12.jpg
zaal6.jpg
zaal7.jpg
zaal11.jpg
zaal1.jpg
zaal2.jpg
zaal13.jpg
zaal16.jpg
beker3.jpg

beker3.jpg

beker2.jpg

beker2.jpg

beker1.jpg

beker1.jpg

  1. Image 1
  2. Image 2
  3. Image 3